sâmbătă, 21 martie 2009

Forget.

Ai simtit vreodata ca vrei sa uiti de tot...de trecut, de prezent, de viitor, de tine, de tot ceea ce te reprezinta, de tot ceea ce ai simtit, ce simti, bucurie, tristete, dezamagire si sa te afli intr-un alt loc, singur, doar tu si atat, fara nimic sau nimeni altcineva?...asta simt eu acum.
Nu vreau sa fiu genul acela de persoana care isi ineaca amarul intr-un pahar de vodka, stand intr-un bar si imbatundu-se, pentru ca asta nu inseamna fericire.Dar ce vorbesc eu despre ce inseamna fericire cand nici numai stiu ce este aceea..Pentru unele persoane, ca mine, le este foarte usor sa para fericite...dar nu e asa..
Am ajuns in punctul in care numai stiu ce simt...numai stiu cum e sa simt anumite sentimente...am obosit sa fiu aici, inconjurata de temerile mele...si da, nu sunt nici persoana care sa faca lucrurile nebunesti, sa se arunce in valtoarea vietii..nu..sunt calculata, ma gandesc daca e bine sau nu sa fac un lucru, nu imi place sa risc...mai ales daca stiu ca nu o sa iasa nimic din asta...
As vrea sa pot face unele lucruri de genul acesta si viata sa ma surprinda, dar nu, nu pot...de ce?pentru ca asta sunt eu..cea care ajuta oamenii cu sfaturi excelente, le deschide ochii..dar nu ma pot ajuta pe mine...si m-am saturat sa zic, asta e, asa trebuie sa fie...
Vreau ceva care sa ma faca acea persoana normala, dar stiu ca acel lucru exista si stiu si care este, nu se poate intampla...sunt iar acea persoana sigura de anumite lucruri.
Asa ca...astept..

3 comentarii: