miercuri, 8 iulie 2009

To michael jackson[ R.I.P]

Ceea ce scriu in aceasta postare vreau sa intre in atentia voastra.Este parerea mea despre viata lui Michael jackson.Chiar daca pana acum 3 zile nu eram un mare fan, am vazut mai multe documentare despre viata lui care m-au tulburat si m-au facut sa ma gandesc mai bine si mai profund la lumea in care traim.Una neinduratoare, ahtiata dupa bani, succes, castig, care calca peste cadavre si peste vietile oamenilor ca sa aiva de castigat.Asa a fost si cu Michael.
Incepand cu copilaria, daca o putem numi asa pt ca nu a fost deloc una fericita, din partea tatalui sau primind batai surori cu moartea daca gresea vreun pas de dans cand repeta...sau fiind pus e o plita incinsa ca sa danseze, pt a capata rapiditate.
Acest om nu a avut o copilarie...a muncit de la 6 ani, a repetat, a muncit nonstop ca sa fie un perfectionist pt ca asa a fost invatat de catre tatal sau.
Ajungand o persoana matura si independenta, el nu s-a dorit asa.A dorit sa fie un copil...fiind in sufletul lui un copil de 12 ani.Asta din cauza copilariei pe care el practic nu a avut-o.Astfel a construit parcul de distractii neverland...unde gazduia copii grav bolnavi fara vreo sansa de supravietuire...care miraculos dupa cateva luni de stat acolo se vindecau...
De asemenea fiind foarte apropiat de copii, acesta ii trata ca pe niste oaspeti foarte importanti, si copii doreau sa stea nonstop cu el..chiar si noaptea, asa ca il rugau sa doarma cu el in dormitor..acesta accepta culcandu-i pe copii in patul lui si el dormind pe podea.
De aici scandalul din 1993, cum ca ar fi pedofil.Nu am crezut niciodata aceasta presupunere, deorece nu il vad pe michael in postura asta.
Si acum 3 zile , pustiul care il acuzase de pedofilie , a declarat ca a fost pus de tatal sau sa minta pt a scoate bani de la artist, mai exact 20 de milioane de dolari, insa totul a fost fals si ii pare rau p c a facut...si ca nu a mai putut minti.Ok. bun si cu ce ne ajuta asta acum?prea tarziu...michael e mort...
Cand ma gandesc ca daca nu exista capitolul asta din viata lui cu pedofilia, cred ca el ar fi trait bine mersi inca vreo 20 de ani...sanatos, fericit si impacat cu sine...dar asa distrus de presa...ce sa mai zicem.
Sper doar ca Michael ii va ierta pe cei vinovati de acolo din rai si ca va fi mult mai fericit decat aici.
In incheiere vreau sa zic un singur lucru, nu stiu pe cine am auzit aberan la tv ca a murit michael jackson asa si?trebuia sa se intample? adevarat da nu asa devreme.Ca va mai fi altul la fel de bun ca el in cativa ani.gresit nu va mai fi nimeni ca el niciodata.sunt sigura de asta.the king of pop a fost numai unul.
R.I.P M.J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu